fredag, april 15, 2011

Oväntat surf och oväntad förlust

Vinden låg från sydväst och var ganska lätt under dagen så vi tog det lugnt på internetcaféet och gick efter en lunch i lägenheten ner till piren och läste en bok i solskenet. När vi tittade ut över vattnet hade vinden ökat och efter en sväng upp till lägenheten efter vindmätaren kunde vi konstatera att det blåste bra från sydväst. Upp i lägenheten igen och hämta fsw och 5.7. Vi gick i ute vid piren, precis som när jag körde för ca en vecka sedan vid sydväst vind. Första vändan var det helt OK drag men sen mojnade det ganska snabbt. Det blev i alla fall 30 minuters surf vilket bättrar på vindstatistiken lite igen men vi valde att kliva upp och rusa ner till internetcaféet med datorn i högsta hugg och logga in på csports.se för att se DIF-Malmö.

Matchen pendlade mellan hopp och förtvivlan och efter Dembos utvisning kände jag mig ganska nöjd med ett 0-0 resultat. Tyvärr höll det inte hela vägen ut utan ett "turskott" i 90e minuten gav vinsten till Malmö. När jag fått sova på saken var det nog inte helt orättvist ändå.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men hur gick det med looparna egentligen? Du la ju lagt upp instruktionsfilmer innan du åkte ner, men sedan dess har vi inte hört mycket om progressen. :)BG

Anonym sa...

Missa inte att det kan bli riktigt bra surf i Playa del Americas på västlig riktning. Bättre än El Medano.