fredag, januari 02, 2009

Godahoppsudden, strutsar, babianer, odlor och fantastiska vyer

Vindprognoserna var ganska tydliga med att det inte skulle blasa idag heller. Vi beslot oss darfor for att ga upp tidigt och aka ner till Godahoppsudden. Det var fantastiskt vackert dar nere med branta klippor som stortar flera undra meter rakt ner i havet. Hela omradet ar en nationalpark och vi sag bade odlor, strutsar, babianer och nagon sorts klattermus...

Tyvarr var det ingen vind idag heller och prognoserna framat ser inte helt bra ut heller. Har vi otur far vi vanta anda tills pa tisdag innan vi far vind.

Ikvall blir det braai (grilla for er som inte foljt bloggen tidigare) pa altanen igen och till det serveras troligen en fin Pinotage.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Fredrik och god fortsättning det var värst vilken otur ni har med vinden men ni värkar kunna roa er endå det värkar gå åt ganska mycket vin och öl men något måste ni väl ha att trösta er med ha,ha, gulligt av dej att skicka ett sms med nyårs hälsning när vi var på ålands hav, i morgon lördag drar vi med husvagn till katrineholm och är hemma tisdag den 6/1 du får ha det så bra din sista vecka och att det blir vind i seglen kramar och hälsningar från din Mor.