måndag, december 28, 2009

Reparationer och vanligt turistande

Vi började dagen med att besöka de lokala surfbutikerna för att hitta någon som kunde reparera Dannes trashade 5.3a och Sackes spricka i RRDn. Det slutade med att Sackes bräda hamnade på "JP Development Head quarter" hos Paul på Bay Sports. Om detta är JPs development head quarter blir jag lite orolig för dem men helt klart gör dom en del prototypande här och det stod en JP Quad 2011 prototyp till försäljning i butiken. Dannes segel hamnade hos en segelmakare nere vid sjön.

Efter reparationsrundan kollade vinden vid Whitsand med ett SMS men det var stendött idag så vi valde att ta en tur upp på Table mountain istället. Nu kan vi bocka av det på standard turistlistan och det var OK men inte mer. Mycket köande och lite fin utsikt som dock skymdes en del av molnen. Table mountain är det platta berget som sträcker sig 1067 meter över havet ovanför Kapstaden.

Efter toppturen åkte vi ner till Waterfront som är ett stort shoppingcenter vid vattnet i Kapstaden. Vi blev några T-Shirts rikare och hann även med en drink innan vi styrde ut till Table view igen och avslutade kvällen på restaurangen Ocean basket med en fet sea food platter för 80 kr.


Boo Kaap området på vägen upp till Table mountain



Utsikten från Table mountain



Sea food i mängder

Inga kommentarer: